Maple Sugar Candy

Maple Sugar Candy

Lær hvordan du lager maple sugar candy med vår enkle oppskrift. Perfekt som søtt tilbehør eller gave. Oppdag tips for perfekte resultater!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1, 2 kopper fineste grade-A ren lønnesirup
  • 2. 1/4 teskje melk, fløte eller smør

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp lønnesirupen og melken, fløten eller smøret over middels høy varme til 117 grader Celsius, omtrent 10 minutter.
  2. 22. La boblene legge seg i omtrent ett minutt.
  3. 33. Rør den varme, tyknede sirupen med en tresleiv til den begynner å bli kornete eller du ser at det dannes korn, omtrent 1 til 2 minutter.
  4. 44. Arbeid raskt og hell sirupen i former.
  5. 55. Mens sukkeret fortsatt er mykt, bruk en stor, bred, stiv slikkepott eller benkspade for å presse sirupen inn i formene og jevne ut overflaten.
  6. 66. Godteriene bør ta mellom 10 og 30 minutter å stivne. Når de er harde, løs dem ut av formene. Oppbevar dem i en lufttett beholder.