
Maple Sugar Candy
Lær hvordan du lager maple sugar candy med vår enkle oppskrift. Perfekt som søtt tilbehør eller gave. Oppdag tips for perfekte resultater!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1, 2 kopper fineste grade-A ren lønnesirup
- 2. 1/4 teskje melk, fløte eller smør
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp lønnesirupen og melken, fløten eller smøret over middels høy varme til 117 grader Celsius, omtrent 10 minutter.
- 22. La boblene legge seg i omtrent ett minutt.
- 33. Rør den varme, tyknede sirupen med en tresleiv til den begynner å bli kornete eller du ser at det dannes korn, omtrent 1 til 2 minutter.
- 44. Arbeid raskt og hell sirupen i former.
- 55. Mens sukkeret fortsatt er mykt, bruk en stor, bred, stiv slikkepott eller benkspade for å presse sirupen inn i formene og jevne ut overflaten.
- 66. Godteriene bør ta mellom 10 og 30 minutter å stivne. Når de er harde, løs dem ut av formene. Oppbevar dem i en lufttett beholder.