Cannelloni

Cannelloni

lær hvordan du lager deilige cannelloni med fyll av kjøtt eller ost. enkel oppskrift for hele familien, perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp finhakket løk
  • 1/2 kopp finhakket selleri
  • 1/3 kopp finhakket gulrot
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 340 gram karbonadedeig av storfe, svin og kalv
  • 1/2 kopp tørr hvitvin
  • 1 kopp storfebuljong
  • 2 teskjeer finhakket fersk rosmarin eller 1 teskje tørket og smuldret
  • 1 laurbærblad
  • Salt og pepper
  • 2 eggeplommer
  • 2 spiseskjeer smør
  • 2 spiseskjeer mel
  • 1 kopp melk
  • Nykvernet muskatnøtt
  • 3/4 kopp ferskrevet Parmesanost
  • 1/4 kopp finhakket fersk persille
  • 1 oppskrift Michele's Favorite Tomato Sauce, oppskrift følger
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 450 gram ferske pastaplater

Fremgangsmåte

  1. 1Lag fyllet. I en dyp stekepanne koker du løk, selleri og gulrot i olivenolje over moderat varme, rører av og til, i 3 minutter eller til de er myke. Tilsett hvitløk og kok blandingen under omrøring i 1 minutt. Tilsett kalv, svin og storfe, og kok under omrøring av og til til kjøttet ikke lenger er rosa. Hell i vinen, la den redusere i 1 minutt, og rør inn buljongen. Tilsett urtene, laurbærbladet, salt og pepper. Kok opp blandingen og la den småkoke under lokk i 15 minutter. Fjern lokket og la den koke til nesten tørr. Kast laurbærbladet. Overfør blandingen til en bolle og la den avkjøle. Rør inn eggeplommene til det er godt blandet. I mellomtiden, smelt smøret i en kjele over moderat lav varme, tilsett melet og visp blandingen i 2 minutter. Hell i melken, tilsett muskatnøtt og salt og pepper, og la det småkoke under omrøring i 5 minutter, eller til det tykner. Rør inn ½ kopp av Parmesanosten og persillen. Bland kjøttfyllet med ostesausen og persillesausen i en bolle. Lag tomatsausen og rør inn fløten.
  2. 2Nå, lag pastaen. Kutt deigen i tverrsnitt i 5-tommers lengder. I en kjele med kokende saltet vann, kok nudlene, noen av gangen, i 1 til 1 ½ minutt, eller til de er al dente, og overfør dem etter kokingen til en bolle med kaldt vann. La nudlene renne av på papirhåndklær. Fordel nudlene i ett lag på tørkepapir for å renne av. Legg ¼ kopp av fyllet langs midten av en nudel, rull nudelen for å lukke fyllet, og overfør cannellonien, med skjøten ned, til en godt smurt gratengform. Fortsett å lage cannelloni med de resterende nudlene og fyllet på samme måte, og legg dem i ett lag. Hell sausen over cannellonien og strø med resten av Parmesanosten. Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 10 minutter, eller til det bobler. Sett under grillen ca. 10 cm fra varmen i 2 minutter, eller til den er gyllen.