
Pepperbiffspyd
Lær hvordan du lager saftige pepper steak skewers med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillentusiaster som vil ha smakfulle middager på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund flankbiff
- 2 spiseskjeer Montreal-steikkrydder
- 1 glass på 12 gram med grillede røde paprika, delt i to
- 1 kopp revet pepper jack-ost
- 1 spiseskje canolaolje
- 1 teskje Montreal-steikkrydder
- 1/2 kopp naturell yoghurt
- 1/2 spiseskje hot sauce
- 1/2 spiseskje Worcestershire-saus
- 1/2 spiseskje hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en grill til middels varme. Smør ut biffen ved å skjære horisontalt gjennom midten til de to halvdelene ligger flatt. Dekk med plastfolie og bank den til ca. 0,6 cm tykk. Kutt den i 3 like store rektangler.
- 2Legg ut hvert rektangel av biffen. Krydre med 1 spiseskje biffkrydder. Legg en bit av den rødgrillede paprika langs den nederste kanten av hver. Strø over 1/3 kopp ost på hver. Begynn ved den nederste kanten og rull hvert rektangel til en stram logg. Plasser de 3 rullene parallelt. Gjennombor de 3 rullene med 6 jevnt fordelte spyd, slik at hvert spyd går gjennom midten av alle rullene. Skjær rullene mellom spydene for å lage 6 spyd med 3 biter på hver. Krydre med den resterende spiseskjeen biffkrydder.
- 3Lag den krydrede yoghurtsausen: Bland biffkrydder, yoghurt, sterk saus, Worcestershire-saus og persille i en bolle.
- 4Pensle grillristene med rapsolje. Grill spydene i 3 minutter på alle sider. Server med sausen.
- 5Fotograf: Antonis Achilleos