Tørrmarinert ribbe – Memphis (Daves middager)
oppskrift på deilige dry rub ribs med memphis-inspirert smak. perfekt for grillfester og helgekos. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 210 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund baby back ribs
- 1/4 teskje cayennepepper
- 1 teskje malt spisskummen
- 2 teskjeer paprika
- 1 teskje tørket oregano
- 1 teskje sukker
- 1 teskje salt
- 25 kverninger nykvernet svart pepper
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til over 150 grader Celsius.
- 3Bland krydderblandingen godt sammen i en liten bolle.
- 4Fjern membranen fra den benete siden av ribbeina, og gni deretter inn vegetabilsk olje på ribbeina. Hell krydderblandingen over ribbeina og arbeid den inn i ribbeina slik at den dekker jevnt og godt. Fordel ribbeina jevnt utover på et stekebrett dekket med aluminiumsfolie.
- 5Stek til de er møre og saftige innvendig, og sprø utenpå, i omtrent 2 til 2 1/2 timer.




