Tørrmarinert ribbe – Memphis (Daves middager)

Tørrmarinert ribbe – Memphis (Daves middager)

oppskrift på deilige dry rub ribs med memphis-inspirert smak. perfekt for grillfester og helgekos. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 210 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund baby back ribs
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 2 teskjeer paprika
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1 teskje sukker
  • 1 teskje salt
  • 25 kverninger nykvernet svart pepper
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til over 150 grader Celsius.
  3. 3Bland krydderblandingen godt sammen i en liten bolle.
  4. 4Fjern membranen fra den benete siden av ribbeina, og gni deretter inn vegetabilsk olje på ribbeina. Hell krydderblandingen over ribbeina og arbeid den inn i ribbeina slik at den dekker jevnt og godt. Fordel ribbeina jevnt utover på et stekebrett dekket med aluminiumsfolie.
  5. 5Stek til de er møre og saftige innvendig, og sprø utenpå, i omtrent 2 til 2 1/2 timer.