CCRyder's Smoker Rib Rub
Lær hvordan du lager cc ryder's smoker rib rub for saftige og smakfulle ribs. En enkel oppskrift for røke-entusiaster som vil ha den perfekte smaken.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 1/3 kopp havsalt
- 3 spiseskjeer New Mexico rød chilikrydder
- 2 spiseskjeer hvitløkspulver
- 2 spiseskjeer løkpulver
- 2 spiseskjeer ungarsk paprika
- 2 spiseskjeer ancho chilikrydder
- 2 spiseskjeer malt svart pepper
- 1 spiseskje tørket timian, eller mer etter smak
- 1 spiseskje malt spisskummen, eller mer etter smak
- 1 spiseskje tørket rosmarin
- 1 spiseskje malt muskatnøtt, eller mer etter smak
- 1 spiseskje allspice
- 1 teskje cayennepepper, eller mer etter smak
Fremgangsmåte
- 1Bland hvitt sukker, brunt sukker, havsalt, rød chilipulver, hvitløkpulver, løkpulver, paprika, ancho chilipulver, svart pepper, timian, spisskummen, rosmarin, muskatnøtt, allehånde og cayennepepper godt i en bolle.
- 2Gni godt inn i ribbeina eller kjøttet du har valgt. Dekk til og la kjøttet stå i kjøleskapet i 8 timer til over natten før røyking.




