CCRyder's Smoker Rib Rub

CCRyder's Smoker Rib Rub

Lær hvordan du lager cc ryder's smoker rib rub for saftige og smakfulle ribs. En enkel oppskrift for røke-entusiaster som vil ha den perfekte smaken.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 1/3 kopp havsalt
  • 3 spiseskjeer New Mexico rød chilikrydder
  • 2 spiseskjeer hvitløkspulver
  • 2 spiseskjeer løkpulver
  • 2 spiseskjeer ungarsk paprika
  • 2 spiseskjeer ancho chilikrydder
  • 2 spiseskjeer malt svart pepper
  • 1 spiseskje tørket timian, eller mer etter smak
  • 1 spiseskje malt spisskummen, eller mer etter smak
  • 1 spiseskje tørket rosmarin
  • 1 spiseskje malt muskatnøtt, eller mer etter smak
  • 1 spiseskje allspice
  • 1 teskje cayennepepper, eller mer etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland hvitt sukker, brunt sukker, havsalt, rød chilipulver, hvitløkpulver, løkpulver, paprika, ancho chilipulver, svart pepper, timian, spisskummen, rosmarin, muskatnøtt, allehånde og cayennepepper godt i en bolle.
  2. 2Gni godt inn i ribbeina eller kjøttet du har valgt. Dekk til og la kjøttet stå i kjøleskapet i 8 timer til over natten før røyking.