Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt søt kyllingchili

Langtidskokt søt kyllingchili

oppskrift på en smakfull og enkel søt kyllingchili laget i slow cooker. perfekt for en varmende og lettvint middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 1 (425 gram) boks mørke røde kidneybønner, uten lake
  • 1 (425 gram) boks pinto-bønner, uten lake
  • 1 (425 gram) boks svarte bønner, uten lake
  • 2 løk, kuttet i biter
  • 1 grønn paprika, grovhakket
  • 1 (170 gram) boks tomatpuré
  • 1/3 kopp brunt sukker
  • 2 spiseskjeer krydret riseddik
  • 1 spiseskje asiatisk chili- og svartbønnesaus
  • 1/2 teskje havsalt
  • 1/2 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kyllingbrystene i en slow cooker, og hell i kidneybønner, pintobønner, svarte bønner, løk, grønn paprika, tomatpuré, brunt sukker, riseddik, chili-svartbønnesaus og havsalt. Rør godt slik at alle ingrediensene blander seg, og sett slow cookeren på høy varme. Kok i 1 time; rør igjen, og sett deretter på lav varme. Kok i ytterligere 4 timer.
  2. 2Ta ut kyllingbrystene, og riv dem i stykker med to gafler. Rør den revne kyllingen inn i chilien. Strø revet Cheddar-ost over toppen, og server.