Pisco Sour

Pisco Sour

Lær hvordan du lager en klassisk pisco sour med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerfesten eller en kveld med venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • 1/2 spiseskje med marengspulver
  • 1 unse ferskpresset limesaft
  • 2 unse pisco
  • 1 3/4 teskje enkel sirup, oppskrift følger
  • En liten dash bitters
  • Veldig finrevet limeskall eller en limeskive, til pynt
  • 1 kopp sukker
  • 1 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Løs opp marengspulver i limesaft. Fyll en cocktailshaker med is. Tilsett marengblanding, pisco, enkel sirup og bitters. Dekk til og rist kraftig til det er skummende, godt blandet og avkjølt, ca. 45 sekunder. Sil over i et glass og pynt med revet skall eller en limebåt.
  2. 2Ha sukker og vann i en liten kjele. Kok opp på lav varme under omrøring til sukkeret er oppløst. (Alternativt kan du varme det i mikrobølgeovnen.) Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil én måned.
  3. 3Gir: ca. 1 ½ kopper