Soltørket tomat- og pekannøttpesto med reker
oppskrift på smakfull pesto med soltørkede tomater og valnøtter, perfekt til reker og pasta. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 små fedd hvitløk
- 1/4 kopp pekannøtter
- 1 til 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 toppede spiseskjeer soltørkede tomater på olje
- 2 toppede spiseskjeer Parmesanost
- 1/2 kopp basilikumblader (spinat kan brukes i en nødsituasjon)
- 450 gram reker, skrellet og renset
- 2 spiseskjeer smør eller olje
Fremgangsmåte
- 1Kombiner hvitløk, pecannøtter, olje, soltørkede tomater, ost og basilikum i en foodprocessor, og kjør til en jevn masse. Varm opp smør i en panne over middels varme, og stek reke i ca. 4 minutter, eller til de er rosa over hele. Vend rekene inn i pestosausen og server.





