Rask biffwok

Rask biffwok

oppskrift på en rask og smakfull biffwok som er perfekt for en travel hverdag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 450 gram storfekjøtt (sirloin), skåret i 5 cm lange strimler
  • 1 ½ kopp ferske broccolibuketter
  • 1 rød paprika, skåret i matchstikker
  • 2 gulrøtter, tynne skiver
  • 1 grønn løk, hakket
  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 2 spiseskjeer sesamfrø, ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp vegetabilsk olje i en stor wok eller stekepanne over middels høy varme; kok og rør storfekjøtt til det er brunt, 3 til 4 minutter. Skyv storfekjøttet til siden av woken, og tilsett brokkoli, paprika, gulrøtter, grønn løk og hvitløk i midten av woken. Kok og rør grønnsakene i 2 minutter. Rør inn storfekjøttet i grønnsakene, og smak til med soyasaus og sesamfrø. Fortsett å koke og røre til grønnsakene er møre, omtrent 2 minutter til.