Cassandras deilige lammekoteletter

Cassandras deilige lammekoteletter

oppskrift på deilige lammebiffer med smakfulle krydder. perfekt for en smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 lammebiffer
  • 2. 2 hvitløksfedd, ovnsbakt
  • 3. 1/2 teskje tørket timian
  • 4. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 5. 1 1/2 kopper olivenolje til marinering
  • 6. 1 kopp rødvin
  • 7. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 8. 1 liten løk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg lammekotelettene i en grunn skål, og smør begge sider med ristet hvitløk. Krydre med timian, salt og pepper. Dekk til med 1 ½ kopp olivenolje, og la det stå i kjøleskapet over natten.
  2. 22. Fjern kotelettene og marinaden fra skålen, og skrap av oljen, som vil ha delvis stivnet i kjøleskapet. Sett kotelettene tilbake i skålen, og dekk med rødvin. La det stå i kjøleskapet i 4 timer.
  3. 33. Varm opp 3 spiseskjeer olivenolje i en stor, tykk stekepanne over middels høy varme. Surr hakket løk til den er myk. Legg lammekotelettene i pannen, dekk til, og kok i 8 til 10 minutter på hver side.