
Jaktmannens helt
oppdag en spennende oppskrift på hunter's hero, perfekt for jakt- og vintermåltider. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 ss ekstra virgin olivenolje
- 1 rød løk, finhakket til ca. 1 kopp
- 1/2 rød paprika, finhakket til ca. 1/2 kopp
- 5 hvitløksfedd, finhakket til ca. 2 ss
- 1 ts salt
- 1 kopp 2 prosent melk
- 2 skiver surdeigsbrød, uten skorpe, kuttet i 1/2-tommers biter til ca. 1 kopp
- 1 pund kjøttdeig av storfe (80/20 fettinnhold)
- 1 pund svinekjøttdeig, uten svor
- 2 ss finhakket fersk basilikum
- 2 ss finhakket fersk oregano
- 2 ss finhakket fersk persille
- 1 ss nykvernet svart pepper
- 1 1/2 ts rød chili flakes
- 1/2 kopp finrevet Parmesanost, pluss 2 ss revet til pynt
- 1 egg, lett pisket
- 4 hoagieboller
- 1 kopp marinara-saus, oppskrift følger
- 12 skiver mozzarella, ca. 3/4 pund
- 1/4 kopp ekstra virgin olivenolje
- 1 gul løk, finhakket
- 4 mellomstore hvitløksfedd, knust
- 6 kopper hermetiske San Marzano-tomater
- 1 ss grovhakket fersk basilikum
- 1/2 ss grovhakket fersk oregano
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm grillen.
- 3I en stor stekepanne over middels varme, tilsett 1 spiseskje olje og stek løk, paprika og hvitløk. Etter 2 minutter, tilsett salt og kok til det er mørt. Ta det av pannen og la det avkjøle.
- 4I en middels bolle, hell melk over brødsmuler og la det trekke i 5 minutter. Ta det ut av melken og klem ut overflødig melk, til brødet er fuktig, men ikke soggy. I en stor bolle, bland sammen storfekjøtt, svinepølse, det gjennombløtte brødet, de avkjølte grønnsakene, basilikum, oregano, persille, pepper, chiliflak, revet Parmesan og egg. Rull forsiktig til 2-tommers baller.
- 5I samme store stekepanne som brukes til grønnsakene, varm opp over middels varme og tilsett 1 spiseskje olje. Stek kjøttbollene, og brun dem godt til den indre temperaturen når 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit), bruk et øyeblikksmåler.
- 6I mellomtiden, fjern innmaten fra brødene. For å sette sammen heroene, fyll hoagiene med 4 kjøttboller hver. Drypp over 1/4 kopp marinara-saus og topp med 3 skiver mozzarellaost. Plasser heroene på et stekebrett under grillen til osten smelter og blir gylden. Topp hver sandwich med 1/2 spiseskje Parmesan.
- 7I en middels kjele, varm opp olivenolje, tilsett løk og kok over middels til lav varme til løken er gjennomsiktig. Tilsett hvitløk og kok til nesten brunt, deretter tilsett tomater. La det koke i 30 minutter over lav til middels varme, deretter tilsett basilikum og oregano og fortsett å koke i ytterligere 30 minutter. Kjør sausen gjennom en food mill eller blender til den er jevn. Smak til med salt og pepper.




