
Kornesuppe fra depresjonsårene
oppskriften på depression era corn chowder er perfekt for kalde dager. enkel å lage, smakfull og med historisk sjarm. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 (14,5 unser) bokser kyllingbuljong
- 2. 2 (15 unser) bokser helmais
- 3. 1 stor hvit løk, hakket
- 4. 3 kopper hakkede poteter
- 5. 2 (12 fluid unser) bokser kondensert melk
- 6. 1/3 kopp smør
- 7. salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. I en stor gryte over middels varme, kombiner buljong, mais, løk og poteter. Kok opp, reduser deretter varmen, dekk til og la det småkoke i 15 til 20 minutter, til potetene er akkurat møre.
- 22. Rør inn hermetikkmelk og smør til smøret akkurat har smeltet. Krydre med salt og pepper, og server umiddelbart.



