
Beste italienske pølsesuppe
oppskrift på en deilig italiensk pølsesuppe som er enkel å lage og perfekt for kalde dager. smakfull og mettende suppe med autentiske italienske smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund søt italiensk pølse
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2 små løk, hakket
- 2 bokser (16 unse) hele hermetiske tomater
- 1 1/4 kopper tørr rødvin
- 5 kopper storfekraft
- 1/2 teskje tørket basilikum
- 1/2 teskje tørket oregano
- 2 zucchini, skivet
- 1 grønn paprika, hakket
- 3 spiseskjeer hakket fersk persille
- 1 pakke (16 unse) spinatfettuccine
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte, kok pølse over middels varme til den er brun. Fjern med en hullsleiv, og la renne av på kjøkkenpapir. Hell av fettet fra pannen, og reserver 3 spiseskjeer.
- 2Kok hvitløk og løk i det reserverte fettet i 2 til 3 minutter. Rør inn tomater, vin, buljong, basilikum og oregano. Overfør til en slow cooker, og rør inn pølse, squash, paprika og persille.
- 3Dekk til, og kok på lav varme i 4 til 6 timer.
- 4Kok opp en gryte med lett saltet vann. Kok pasta i det kokende vannet til den er al dente, ca. 7 minutter. Sil av vannet, og tilsett pastaen i slow cookeren. La det småkoke i noen minutter, og smak til med salt og pepper før servering.




