Beste italienske pølsesuppe

Beste italienske pølsesuppe

oppskrift på en deilig italiensk pølsesuppe som er enkel å lage og perfekt for kalde dager. smakfull og mettende suppe med autentiske italienske smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund søt italiensk pølse
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 små løk, hakket
  • 2 bokser (16 unse) hele hermetiske tomater
  • 1 1/4 kopper tørr rødvin
  • 5 kopper storfekraft
  • 1/2 teskje tørket basilikum
  • 1/2 teskje tørket oregano
  • 2 zucchini, skivet
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 3 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 1 pakke (16 unse) spinatfettuccine
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, kok pølse over middels varme til den er brun. Fjern med en hullsleiv, og la renne av på kjøkkenpapir. Hell av fettet fra pannen, og reserver 3 spiseskjeer.
  2. 2Kok hvitløk og løk i det reserverte fettet i 2 til 3 minutter. Rør inn tomater, vin, buljong, basilikum og oregano. Overfør til en slow cooker, og rør inn pølse, squash, paprika og persille.
  3. 3Dekk til, og kok på lav varme i 4 til 6 timer.
  4. 4Kok opp en gryte med lett saltet vann. Kok pasta i det kokende vannet til den er al dente, ca. 7 minutter. Sil av vannet, og tilsett pastaen i slow cookeren. La det småkoke i noen minutter, og smak til med salt og pepper før servering.