Pad Kee Mao

Pad Kee Mao

Lær hvordan du lager den smakfulle og krydrede thailandske retten Pad Kee Mao hjemme. En enkel oppskrift med trinnvise instrukser og tips.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 unse thai chili
  • 2. 3 fedd hvitløk
  • 3. 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4. 8 unse kjøttdeig av kylling
  • 5. 4 porsjoner kokte nudler etter eget valg
  • 6. 2 spiseskjeer østerssaus
  • 7. 1 spiseskje fiskesaus
  • 8. En klype sukker
  • 9. 2 kopper hakket og blansjert brokkoli
  • 10. 1 kopp hakket og blansjert gulrot
  • 11. 1 grønn paprika, hakket
  • 12. 1 rød paprika, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Kjør de thailandske chiliene og hvitløken i en food processor. Varm opp oljen i en kjele eller wok over middels varme til den er varm, og rør inn hvitløk og chiliblandingen. Stek til det blir lett brunt. Tilsett den malte kyllingen og stek til den er gjennomstekt. Rør inn nudlene, østerssaus, fiskesaus og sukker, og kok i 3 minutter. Tilsett deretter brokkoli, gulrøtter og paprika, og kok i ytterligere 2 minutter.
  2. 22. Server.