Tyske dumplings
oppdag hvordan du lager tradisjonelle tyske dumplings med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull hovedrett eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 skiver bacon, hakket i 1/2-tommers biter
- 2. 1 kopp hvetemel
- 3. 1 teskje salt, pluss mer etter smak
- 4. 1/2 teskje nykvernet svart pepper, pluss mer etter smak
- 5. 1/4 teskje revet muskatnøtt
- 6. 1/2 teskje cayennepepper
- 7. 1/4 teskje bakepulver
- 8. 2 egg, pisket
- 9. 1/4 kopp melk
- 10. 1/4 kopp hakkede persilleblader, til pynt
- 11. Spesialutstyr: 23 cm aluminiums paiform
Fremgangsmåte
- 11. I en stor stekepanne, over middels varme, stek bacon til det er sprøtt. Sett baconen til side i pannen med det utmalte fettet.
- 22. I en stor bolle, bland mel, salt, pepper, muskatnøtt, cayenne og bakepulver for å kombinere. Visp egg og melk sammen i en liten bolle og rør det inn i det tørre blandet, til det er glatt og jevnt.
- 33. Kok opp 6 kopper saltet vann i en stor kjele. Stikk hull med en spiss spisepinne gjennom bunnen av en aluminiumsform for pai for å lage en engangs spaetzle-presse. Press deigen gjennom hullene ned i det kokende vannet. Rør forsiktig og kok i 3 minutter, eller til dumplingene flyter opp. Ta dumplingene opp og kast dem umiddelbart i pannen med baconet. Krydre etter smak med salt og pepper, og pynt med persille. Server umiddelbart.