
Kreps- og artisjokkdip
Lær hvordan du lager en deilig crab and artichoke dip. Perfekt for forretter eller snacks, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 2 kopper hakkede sjalottløk
- 1/2 kopp hakket hvitløk
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 8 unser hakkede artisjokkhjerter
- 8 unser Dungeness-krepskjøtt
- 4 kopper spinat
- 1 kopp kremfløte
- 1 teskje knust rød pepper
- 1/2 kopp hakkede tomater
- 1 kopp Boursin
- 1 kopp brødsmuler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.
- 2Sauter sjalottløk og hvitløk i olivenolje til de er karamelliserte. Tilsett artisjokkene og krabben, og surr. Tilsett spinat, fløte, knust rød pepper, tomater og ost. Rør om. La det småkoke, og kjør deretter blandingen glatt med en stavmikser. Fordel i ildfaste former og strø over brødsmuler. Stek i 7 minutter.




