
Salami Crisps
oppskrift på deilige salami crisps som er perfekte som snacks eller forrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 24 tynne skiver (4 tommer runde) Genoa-salami (1/4 pund)
- Spesialutstyr: bakepapir
Fremgangsmåte
- 1Sett ovnrackene i øvre og nedre tredjedel av ovnen, og forvarm ovnen til 160°C. Legg salamiskivene i ett lag på to store bakeplater kledd med bakepapir. Stek, ved å bytte plass på platene halvveis i stekingen, til kantene er sprø og begynner å krølle seg, i 10 til 12 minutter. Overfør skivene til en rist for avkjøling. (De vil bli sprøere etter hvert som de avkjøles.)
- 2Sett ovnrackene i øvre og nedre tredjedel av ovnen, og forvarm ovnen til 160°C.
- 3Legg salamiskivene i ett lag på to store bakeplater kledd med bakepapir. Stek, ved å bytte plass på platene halvveis i stekingen, til kantene er sprø og begynner å krølle seg, i 10 til 12 minutter. Overfør skivene til en rist for avkjøling. (De vil bli sprøere etter hvert som de avkjøles.)




