Salami Crisps

Salami Crisps

oppskrift på deilige salami crisps som er perfekte som snacks eller forrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 24 tynne skiver (4 tommer runde) Genoa-salami (1/4 pund)
  • Spesialutstyr: bakepapir

Fremgangsmåte

  1. 1Sett ovnrackene i øvre og nedre tredjedel av ovnen, og forvarm ovnen til 160°C. Legg salamiskivene i ett lag på to store bakeplater kledd med bakepapir. Stek, ved å bytte plass på platene halvveis i stekingen, til kantene er sprø og begynner å krølle seg, i 10 til 12 minutter. Overfør skivene til en rist for avkjøling. (De vil bli sprøere etter hvert som de avkjøles.)
  2. 2Sett ovnrackene i øvre og nedre tredjedel av ovnen, og forvarm ovnen til 160°C.
  3. 3Legg salamiskivene i ett lag på to store bakeplater kledd med bakepapir. Stek, ved å bytte plass på platene halvveis i stekingen, til kantene er sprø og begynner å krølle seg, i 10 til 12 minutter. Overfør skivene til en rist for avkjøling. (De vil bli sprøere etter hvert som de avkjøles.)