Fylte egg – også kjent som langhimmel

Fylte egg – også kjent som langhimmel

oppskrift på deilige deviled eggs, også kjent som oblong heaven, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
forrett

Ingredienser

  • 12 hardkokte egg, helt avkjølt
  • 2 spiseskjeer majones
  • 1 spiseskje hvitvinseddik
  • 1 teskje tørket sennep
  • 1 ½ teskje Worcestershire-saus
  • ¾ teskje salt
  • 1/8 teskje pepper
  • 1/8 teskje paprika
  • ¼ kopp revet skarp cheddarost
  • Hakket frisk gressløk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell eggene, del dem i to på langs, og fjern forsiktig eggeplommene. (Vi vil vel ikke ha rotete, ødelagte eggehviter, gjør vi?) Legg eggeplommene i en bolle og mos dem med en gaffel. Tilsett alle de resterende ingrediensene (unntatt gressløken) i eggeplommene og bland godt. Legg en liten klatt av eggeplommeblandingen i fordypningen i hver av eggehvitene og pynt med hakket gressløk. Her er et tips: Klipp gressløken med saks i stedet for med kniv. Prosessen går mye raskere.
  2. 2Skrell eggene, del dem i to på langs, og fjern forsiktig eggeplommene. (Vi vil vel ikke ha rotete, ødelagte eggehviter, gjør vi?) Legg eggeplommene i en bolle og mos dem med en gaffel. Tilsett alle de resterende ingrediensene (unntatt gressløken) i eggeplommene og bland godt. Legg en liten klatt av eggeplommeblandingen i fordypningen i hver av eggehvitene og pynt med hakket gressløk.
  3. 3Her er et tips: Klipp gressløken med saks i stedet for med kniv. Prosessen går mye raskere.
  4. 4Skrelling av egg
  5. 5Å få de hardkokte eggene ut av skallet kan være ganske vanskelig. Jeg har funnet ut at den beste måten begynner med kokingen. Kok eggene dine i nøyaktig ti minutter, overfør dem deretter umiddelbart til en bolle med kaldt vann, og la dem ligge der i minst ti minutter til. Dette vil stoppe kokeprosessen og sikre enkel fjerning av skallet. Når eggene har blitt avkjølt, ta ett og knekk skallet, start ved den store enden hvor det vanligvis er en liten luftlomme, og fortsett hele veien rundt. Deretter, under rennende vann, finn eller lag en liten rift i membranen under skallet, og la vannet renne mellom membranen og egget. Vannet vil gjøre mesteparten av