
Sherry-cherrytomater
oppskrifter med sherry cherry tomatoes som er enkle å lage og passer perfekt for sommermåltider. oppdag deilige retter og tips for bruk av cherrytomater.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje, 2 sirkler i pannen
- 2. 3 store hvitløksfedd, finhakket
- 3. 1 liten løk, finhakket
- 4. 1 pint cherrytomater
- 5. 2 spiseskjeer sherryeddik eller tørr sherry
- 6. 1 teskje sukker
- 7. 1/2 teskje knuste rød pepperflak
- 8. Salt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.
- 22. Forvarm en stekepanne over middels høy varme. Tilsett ekstra jomfru olivenolje, hvitløk og løk. La det surre i 2 til 3 minutter, og tilsett deretter cherrytomater. Vend tomatene i fettet. Tilsett sherryeddik eller sherry, sukker, pepperflak og salt. Vend godt slik at tomatene dekkes, og stek i 18 til 20 minutter.





