Sherry-cherrytomater

Sherry-cherrytomater

oppskrifter med sherry cherry tomatoes som er enkle å lage og passer perfekt for sommermåltider. oppdag deilige retter og tips for bruk av cherrytomater.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje, 2 sirkler i pannen
  • 2. 3 store hvitløksfedd, finhakket
  • 3. 1 liten løk, finhakket
  • 4. 1 pint cherrytomater
  • 5. 2 spiseskjeer sherryeddik eller tørr sherry
  • 6. 1 teskje sukker
  • 7. 1/2 teskje knuste rød pepperflak
  • 8. Salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.
  2. 22. Forvarm en stekepanne over middels høy varme. Tilsett ekstra jomfru olivenolje, hvitløk og løk. La det surre i 2 til 3 minutter, og tilsett deretter cherrytomater. Vend tomatene i fettet. Tilsett sherryeddik eller sherry, sukker, pepperflak og salt. Vend godt slik at tomatene dekkes, og stek i 18 til 20 minutter.