BBQ-ovnsbakt roastbiff nachos
Lær hvordan du lager deilige BBQ roast beef nachos med saftig kjøtt og sprø tortillachips. Perfekt for helgen eller festlige anledninger!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 ss vegetabilsk olje
- 450 g sjeldent deli-rostet storfekjøtt, tynne skiver og julienne
- 1 kopp din favoritt BBQ-saus
- 1 kopp revet skarp Cheddar
- Tortillachips
- 1 kopp frityrstekte løk
- ½ kopp sylteagurdsd Cherry peppers, skivet
- Honning-hovudradscrema, oppskrift følger
- ½ kopp rømme
- 2 ss ferdiglaget horseradish
- 1 ts honning
- 1 ts Dijon-sennep
- ½ ts kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp oljen i en stor non-stick stekepanne på middels høy varme. Tilsett storfekjøttet, rør én gang og la kjøttet få farge, ca. 2 minutter, og rør igjen. Tilsett BBQ-sausen og la det småkoke i 5 minutter.
- 3Legg revet ost på noen tortillachips på et stort fat. Hell det varme kjøttet over osten, og topp deretter med sprø løk, cherrypepper og klatter av Honey Horseradish Crema.
- 4Bland rømme, horseradish, honning, sennep og salt i en bolle. La cremen stå i 20 minutter før servering.