Eleven City Diners mexicanske scramble

Eleven City Diners mexicanske scramble

oppskriften på eleven city diner's mexicansk scramble gir en smakfull start på dagen med krydret eggerøre og friske ingredienser. perfekt for frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 plommetomat, hakket
  • 1 teskje finhakket gul løk
  • 1/2 teskje hakket frisk koriander
  • 1/2 jalapeño, frø og membraner fjernet, finhakket
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje, delt
  • 2 (15 cm) mais tortillas
  • 1 (2 unser) røkt chorizo, hakket
  • 2 vårløk, hakket
  • 3 store egg, lett pisket
  • 1 unser Monterey Jack-ost, grovt revet
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Til salsa:
  2. 2I en liten bolle, bland sammen tomatene, løken, korianderen og jalapeñon. Rør godt, smak til med salt og pepper, og sett til side.
  3. 3Til eggerøren:
  4. 4I en middels stor non-stick panne, varm opp 1 spiseskje olje over middels høy varme. Tilsett tortillalefsene og stek til de er gylne, ca. 3 minutter på hver side. Overfør til en tallerken med papirhåndkle for å renne av.
  5. 5Tilsett den resterende 1 spiseskje oljen i pannen sammen med chorizoen. Stek til chorizoen begynner å frese, ca. 2 minutter.
  6. 6Tilsett vårløken og stek i 2 minutter.
  7. 7Rør inn eggene med en slikkepott til eggene begynner å stivne, ca. 1 minutt.
  8. 8Tilsett osten og smak til med salt og pepper. Stek under omrøring til eggene er ferdige, 30 sekunder til 1 minutt.
  9. 9Server eggerøren oppå den stekte tortillalefsen og strø salsa over.