Tiare Sorbet

Tiare Sorbet

lær hvordan du lager en deilig tiare sorbet med en enkel oppskrift. perfekt som dessert om sommeren eller når du ønsker noe lett og forfriskende.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper helmelk
  • 15 tiare-blomster (se Kok's notat nedenfor)
  • 3/4 kopp sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser melken i en liten bolle eller kanne og tilsett tiareblomstene. Dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet i 24 timer for at tiare-smaken skal trekke inn i melken. Etter 24 timer, fjern tiareblomstene.
  2. 2I en kjele over middels varme, kok opp 2 kopper vann og sukkeret til sukkeret er oppløst og blandingen har fått en enkel sirup-konsistens. Ta kjelen av varmen og avkjøl helt.
  3. 3Når enkeltsirupen er avkjølt, tar du melken med tiare ut av kjøleskapet. Bland enkeltsirupen inn i den infuserte melken. Når alt er godt blandet, heller du blandingen i en iskremmaskin og kjører den til den er stivnet, i henhold til produsentens anvisninger. Frys og server.