Engelsk toffee-ostekake fra EAGLE BRAND®
Lær hvordan du lager en kremet og søt engelsk toffee ostekake med oppskrift fra eagle brand®. Perfekt til fest eller kosedag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 2 kopper grahamkjeks-smuler
- 2. 1/2 kopp sukker
- 3. 1/2 kopp smør, smeltet
- 4. 3 (8 ounces) pakker kremost, myknet
- 5. 1 (14 ounces) boks EAGLE BRAND® søtet kondensert melk
- 6. 3 store egg
- 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 8. 1 (8 ounces) pakke engelske toffee-biter, delt
- 9. 2 teskjeer Pillsbury BEST® allsidig mel
- 10. 1 (12,25 ounces) krukke Smucker's® karamellsaus
- 11. 1/3 kopp melk, sjokoladetoffee-biter (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Varm ovnen til 160 grader Celsius. Bland kjeksbiter, sukker og smør i en middels stor bolle til det er jevnt fuktig. Trykk blandingen ned i bunnen og opp til midten av sidene på en 23 cm rund kakeform med løs bunn.
- 22. Pisk kremost og kondensert søtet melk i en stor bolle med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er glatt. Rør inn egg og vanilje til det er godt blandet.
- 33. Vend engelske toffee-biter og mel i en middels bolle for å dekke toffee-bitene. Rør inn 1 kopp av blandingen i ostekaken. Hell over den forberedte bunnen. Strø resten av engelske toffee-biter jevnt over ostekaken.
- 44. Stek i 60 minutter, eller til den nesten er stivnet i midten. Avkjøl på en rist i 1 time. Sett i kjøleskapet i flere timer eller over natten. Drypp individuell serveringer med karamellsaus. Strø lett med melkekaramellbiter, hvis ønskelig.



