Honning Fleur de Lys

Honning Fleur de Lys

oppskrift på honey fleur de lys, en delikat og søt dessert med fransk inspirasjon. perfekt for spesielle anledninger og som en elegant avslutning på måltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 3/4 kopp, pluss 2 spiseskjeer smør / 200 g
  • 2. 3/4 kopp, pluss 2 spiseskjeer sukker / 185 g
  • 3. 3 spiseskjeer upasteurisert honning
  • 4. 2 kopper / 250 g mel
  • 5. 1 1/4 teskje bakepulver
  • 6. 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, pisk smør og sukker sammen, og tilsett deretter honning. I en separat bolle, sikt sammen mel, bakepulver og kanel, og rør det inn i smørblandingen til deigen er jevn. Varm opp ovnen til 175°C. 2. Kjevle ut deigen til ca. 0,5 cm tykk og stikk ut former med din favoritt-kakeutstikker. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og stek til de er sprø og gyldne, ca. 12 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar i en lufttett beholder.