
Eclair-kake
oppskrift på eclair cake, en deilig og enkel dessert som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager denne populære kaken steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. To pakker (3,5 unser) instant vaniljepuddingblanding
- 1 (8 unser) beholder med tintet, pisket krem
- 3 kopper melk
- 1 pakke (16 unser) kjeks av grahamkjeks
- 1 pakke (16 unser) ferdig sjokoladekrem
Fremgangsmåte
- 1Bland puddingsblandingen, den piskede kremen og melken godt i en middels stor bolle.
- 2Legg et enkelt lag med grahamkjeks i bunnen av en 33x23 cm ildfast form. Fordel halvparten av puddingsblandingen jevnt over kjeksene. Legg et nytt lag med kjeks og resten av puddingsblandingen oppå. Avslutt med et lag med grahamkjeks.
- 3Fordel frostingen over hele kaken opp til kantene av formen. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 4 timer før servering.