Scenelederens ølbrød

Scenelederens ølbrød

Lær hvordan du lager smakfullt ølbrød med denne enkle oppskriften. Perfekt for brunch, lunsj eller som tilbehør. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper selvhevende mel
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 1 ½ flaske øl (12 unser)
  • ½ smørstikk, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 375 grader. Smør en brødform på 23 x 13 x 8 cm. I en bolle bland mel og sukker. Tilsett øl og rør til en deig er dannet. Vend deigen ut på en lett melet arbeidsflate og elt til den er glatt og elastisk. Form deigen til et brød og legg det i den forberedte formen. Pensle toppen med smeltet smør. Stek i 55 minutter, eller til brødet er gjennomstekt.