Vaniljekrem med smør

Vaniljekrem med smør

Lær hvordan du lager en myk og smakfull vanilla butter cream. Perfekt til kaker og cupcakes. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 pund sukker
  • 3 1/4 unser vanlig mais sirup
  • 1 teskje vanilje
  • 3 1/4 unser vann
  • 3 1/4 unser smør
  • 1 1/2 unser mel
  • Smeltet sjokolade, til dypping

Fremgangsmåte

  1. 1Kok sukker, maisirup, vanilje og vann i en kjele over middels varme til 124 grader Celsius. Når temperaturen når 113 grader Celsius, bør du vaske sidene av kjelen med en børste dyppet i vann for å fjerne sukkerkrystaller. Hell den kokte massen over i en blandebolle og la den avkjøle til 43 grader Celsius. Hvis sukkerkrystaller dannes på toppen av massen mens den avkjøles, dryss lett med vann for å løse opp krystallene.
  2. 2Smelt smøret. Når sukkerblandingen har nådd 43 grader Celsius, start mikseren på lav hastighet og tilsett mel og smør. Fortsett å blande til massen blir semi-fast. Hell massen ut på et bord som er tidligere strødd med mel. Dypp hendene i mel og kna massen til den blir myk og kremaktig. Ta små porsjoner av massen og trill dem til rør med diameter på ca. 2,5 cm. Kutt rørene i små biter med en smørkniv. Rull hver bit og legg dem på vokspapir. Oppbevar ved romtemperatur (18-24 grader Celsius) i 4 til 24 timer. Dekk bitene med sjokolade. De dekkede vaniljesmørkremene kan spises etter ytterligere 24 timer.