Rice Krispies Nutty Butterscotch Squares

Rice Krispies Nutty Butterscotch Squares

Lær hvordan du lager deilige rice krispies nutty butterscotch squares. En enkel dessert med nøttesmak og karamell, perfekt for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper Kellogg's® Rice Krispies®-kornblanding
  • 1 kopp smørskors-mynter
  • 1/2 kopp gule rosiner
  • 1/2 kopp hakkede tørkede aprikoser
  • 1/2 kopp knuste, ristet pekannøtter
  • 3 spiseskjeer smør eller usaltet smør
  • 2 kopper mini-marshmallows eller 20 vanlige marshmallows
  • 1/2 kopp crunchy peanøttsmør
  • 1 teskje vanilje

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle blander du KELLOGG'S RICE KRISPIES- frokostblanding, smørskorpesmør, rosiner, aprikoser og pekannøtter. I en middels stor kjele smelter du smør på lav varme. Tilsett marshmallows og peanøttsmør. Rør til det er helt smeltet. Fjern fra varmen. Rør inn vanilje. Hell over frokostblandingen. Rør til alt er godt dekket.
  2. 2Trykk jevnt ut i en 20 x 20 x 5 cm stor form som er sprayet med matlagingsspray. Sett i kjøleskapet i 30 minutter. Skjær i firkanter. Beste når det serveres samme dag.