Maple Candy

Maple Candy

lær hvordan du lager maple candy, en deilig søt godbit med lønnesirup. perfekt for vinter og høst. enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. Vegetabilsk olje, til pannen og skjeen
  • 2 kopper ren lønnesirup

Fremgangsmåte

  1. 1Dekk bunnen og sidene av en 23 x 13 cm brødform med bakepapir; pensle papiret med vegetabilsk olje. Kok opp lønnesirupen i en stor kjele over middels varme, og reduser deretter varmen til middels lav. Dypp baksiden av en skje i vegetabilsk olje og før den over overflaten av skummet for å hjelpe det å legge seg. Øk varmen til middels og fortsett å koke til en sukkertermometer viser 118 grader Celsius, omtrent 25 til 30 minutter. Hell sirupen i en varmebestandig bolle og la den avkjøle i 5 minutter.
  2. 2Pisk sirupen med en mikser på middels lav hastighet til den begynner å bli lysere i fargen og ugjennomsiktig, ca. 30 sekunder til 1 minutt. Hell den i den forberedte formen og jevn ut med en slikkepott; la den avkjøle helt, ca. 1 time. Løft ut av formen og skjær i biter.
  3. 3Fotografert av Sam Kaplan