Tres Leches-kake
oppskrift på tres leches kake, en klassisk myk og søt kake trukket med melk. perfekt for festlige anledninger eller som en deilig dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 pund kake, avlang form
- 170 gram kondensert melk
- 225 gram pisket kremfløte
- 1 (400 gram) boks søtet kondensert melk
- 240 ml pisket kremfløte
- 50 gram sukker
- Sjokoladekledde godbiter, alle i én farge (anbefalt: M&M's)
- 1/2 kopp knuste Skittles
Fremgangsmåte
- 1Med en gaffel, stikk noen hull i kaken som fortsatt ligger i brødformen.
- 2I en middels stor kjele, bland melken og varm opp på lav varme. Når melkeblandingen er varm, fjern den fra komfyren.
- 3Hell melkeblandingen sakte over kaken, og pass på å fylle alle hullene. Sett kaken i kjøleskapet i minst 30 minutter.
- 4Pisk den tykke kremen sakte, og tilsett sukkeret gradvis til det dannes myke topper. Når kaken er avkjølt, dekk den med pisket krem.
- 5Bruk de sjokoladebelagte godbitene og Skittles til å lage et eget design.