Hello Fresh Mobile Banner
Blomkålssalat

Blomkålssalat

oppskrift på blomkålssalat som er enkel å lage, sunn og perfekt som forrett eller tilbehør. oppdag en frisk og velsmakende rett for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 hodekål, trimmet og delt i små buketter
  • 3/4 kopp majones
  • 1 spiseskje sennep
  • 1 teskje salt
  • malt svart pepper etter smak
  • 3 hardkokte egg, hakket
  • 1 løk, hakket
  • 3/4 kopp frosne erter, tint
  • 1/4 kopp sylteagurk, hakket
  • 3 skiver sprøtt bacon, smuldret (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Legg blomkålen i en stor kjele og dekk med vann. Kok opp og kok til den akkurat er mør med en gaffel, ca. 10 minutter. Sil av og la den avkjøle litt.
  2. 2I en stor bolle, visp sammen majones, sennep, salt og pepper. Tilsett blomkål, egg, løk, erter, sylteagurk og bacon i dressingen, og rør godt slik at alt blir godt dekket. Dekk til og sett i kjøleskapet i 2 til 24 timer. Jo lenger blomkålblandingen står, desto bedre blir smaken.