
Gresskarbiter
Lær hvordan du lager deilige pumpkin squares med denne enkle oppskriften. Perfekt høstdessert med kanel og gresskar. Rask å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 4 egg
- 1 kopp vegetabilsk olje
- 2 kopper hvitt sukker
- 1 (15 unser) boks med solid pumpapuré
- 2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer malt kanel
- 1/2 teskje malt nellik
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 1 teskje natron
- 2 teskjeer bakepulver
- 1/2 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm bakeform.
- 2I en middels stor bolle, bland sammen egg, olje, sukker og gresskar til en jevn røre. Sikt sammen mel, kanel, nellik, ingefær, muskat, natron, bakepulver og salt. Rør det inn i gresskarblandingen.
- 3Fordel jevnt i den forberedte formen og stek i 25 til 30 minutter. Kaken skal sprette tilbake når du trykker på den når den er ferdig. La den avkjøle før du har på glasur.