Gresskarbiter

Gresskarbiter

Lær hvordan du lager deilige pumpkin squares med denne enkle oppskriften. Perfekt høstdessert med kanel og gresskar. Rask å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 4 egg
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 1 (15 unser) boks med solid pumpapuré
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 1/2 teskje malt nellik
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 1 teskje natron
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm bakeform.
  2. 2I en middels stor bolle, bland sammen egg, olje, sukker og gresskar til en jevn røre. Sikt sammen mel, kanel, nellik, ingefær, muskat, natron, bakepulver og salt. Rør det inn i gresskarblandingen.
  3. 3Fordel jevnt i den forberedte formen og stek i 25 til 30 minutter. Kaken skal sprette tilbake når du trykker på den når den er ferdig. La den avkjøle før du har på glasur.