
Blodige Caesar
Lær hvordan du lager en delicious bloody caesar, perfekt som forfriskende drink i helgen. Enkel oppskrift og tips for en vellykket cocktail.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1. 3 spiseskjeer pluss 1/2 teskje sellerisalt, delt
- 2. 1 lime, delt i fire
- 3. 3 spiseskjeer ferskpresset limejuice
- 4. 680 gram hermetisk clamato-saft
- 5. 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 6. 1 teskje sterk peppersaus
- 7. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 8. 1 teskje ferskrevet eller flaskehorseradish (valgfritt)
- 9. 170 gram vodka
Fremgangsmåte
- 11. Legg 3 spiseskjeer sellerisalt i et tynt lag i en liten skål eller en lav bolle. Ta tomme serveringsglass og fukt kantene med en limebåt. Dypp kantene i sellerisalt for å dekke dem. Rist av overflødig salt.
- 22. I en mugrør du limejuice, Clamato, Worcestershire, hot saus, pepper, resten av sellerisalten, pepperrot og vodka. Rør godt. Hell over is i glassene.