Hello Fresh Mobile Banner
Karamellisert løk og andeconfit-pizza

Karamellisert løk og andeconfit-pizza

oppskrift på smakfull pizza med karamelliserte løk og andeconfit, perfekt for en spesiell kveld eller helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 stor spansk løk
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2 confiterte andelår
  • 200 gram ferdig pizzadeig
  • Semuljemel, til utbaking
  • 1/2 kopp revet fontinaost
  • 1/2 kopp smuldret geitost
  • 1/4 kopp pinjekjerner, ristet
  • Fersk hakket rosmarinnål
  • Extra virgin olivenolje, til å dryppe over

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær løken i veldig tynne skiver. Ha vegetabilsk olje og løk i en stor stekepanne og sett den på middels-lav varme. Kok, rør jevnlig, til løken blir gyldenbrun og karamellisert, omtrent 30 minutter.
  2. 2Plasser en pizzastein på ovnsbunnen og forvarm ovnen til 230 grader Celsius.
  3. 3Fjern bena fra andelårene og riv kjøttet i biter; sett til side. Legg deigen på en melet overflate. Flat den litt ut, strø over mer mel, og kjevle den til en 25 cm stor sirkel. Strø en tresleiv med mel og overfør deigen til den. Rist litt på brettet for å forsikre deg om at deigen ikke setter seg fast. Fordel de karamelliserte løkene innenfor 1,5 cm fra kanten av deigen, og fordel jevnt over ostene, pinjekjernene og rosmarinen. Drypp over ekstra-virgin olivenolje og overfør til pizzasteinen. Stek til skorpen er brun rundt kantene, omtrent 10 til 15 minutter.