Hello Fresh Mobile Banner
Mozzarella- og urtestuffet kyllingbryst sous-vide-stil

Mozzarella- og urtestuffet kyllingbryst sous-vide-stil

Oppdag hvordan du lager saftig mozzarella og urter fylt kyllingbryst med sous-vide-metoden. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 110 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 1 spiseskje smør
  • 4. 1/2 løk, hakket
  • 5. 1 stilk selleri, hakket
  • 6. 1 teskje Cajun-krydder, delt opp eller etter smak
  • 7. 3/4 kopp revet mozzarellaost
  • 8. 4 unser skivede sopp
  • 9. 1 egg, pisket
  • 10. 2 spiseskjeer finhakkede brødsmuler
  • 11. 1 spiseskje fersk hakket persille
  • 12. 2 teskjeer revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp vannet i en sous-vide vannbad til 141 grader Fahrenheit (60,5 grader Celsius).
  2. 22. Legg hver kyllingbryst mellom to ark med tykt plastfolie på en arbeidsflate. Flat ut kyllingen med den glatte siden av en kjøtthammer til en tykkelse på 1/4 tomme.
  3. 33. Varm opp olivenolje og smør i en stekepanne over middels varme. Tilsett løk, selleri og Cajun-krydder; kok og rør til løken er myk og gjennomsiktig, ca. 5 minutter.
  4. 44. Bland mozzarellaost, sopp, egg, brødsmuler, persille og Parmesanost sammen med løkblandingen i en food processor; kjør til en jevn pasta.
  5. 55. Smør pastaen på den ene siden av kyllingbrystene; rull sammen og fest med tannpirkere. Fordel resten av pastaen på de rullede brystene og strø Cajun-krydder over. Legg brystene i hver sin forseglingspose av plast. Forsegl posene (med lavt trykk hvis du bruker en vakuumforseglingsmaskin), og fjern så mye luft som mulig. Kok kyllingen i det forvarmede vannbadet i 2 timer. En hurtigtermometer som settes inn i midten skal vise minst 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).