
Hvitløk- og ranch-kalkunburgere
oppskrift på saftige kalkunburgere med hvitløk og ranchdressing, perfekt for en sunn og smakfull middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av kalkun
- 2. 1 (1 unse) pakke ranch-dressingblanding
- 3. 1 egg
- 4. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 5. 1/4 kopp Worcestershire-saus
- 6. krydret salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme, og pensle risten lett med olje.
- 22. Elt sammen kalkun, ranch-blanding, egg, hvitløk, Worcestershire-saus, krydret salt og pepper i en bolle til det er jevnt fordelt; del deigen i 4 like store porsjoner og form til burgere.
- 33. Stek på den forvarmede grillen i omtrent 5 minutter per side for godt gjennomstekt. En øyeblikksmåler som settes inn i midten bør vise 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).