Hello Fresh Mobile Banner
Mais- og kyllingsalatwrap med grillede løk og blåmuggostdressing

Mais- og kyllingsalatwrap med grillede løk og blåmuggostdressing

Oppdag oppskriften på en smakfull corn on the cob salad wrap med grillede løk og kremet blåmuggostdressing. Perfekt for sommermåltider og lett å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • To hele, skinnfrie, benfrie kyllingbryst (ca. 680 gram totalt)
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 6 skiver prosciutto
  • 2 modne avokadoer
  • 1/2 hode romaine-salat, skylt, tørket og finhakket (ca. 4 kopper)
  • 1 kopp kokt mais (fersk eller frossen), varmet eller tint
  • 1 bunt vannkresse
  • 2 tomater, frøet og finhakket
  • 3 store hardkokte egg, skilt og hakket
  • 4 store mais-tortillas
  • 1 1/2 kopper Grillet løk-blåmuggostdressing, oppskrift følger
  • 1 søt hvit løk
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 kopper majones
  • 1 kopp rømme
  • 1 kopp kulturmelk
  • 2 ts sterk saus (anbefalt: Tabasco)
  • 1/2 ts Worcestershire-saus
  • 340 gram blåmuggost, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en grill eller grillpanne.
  2. 2Krydre kyllingbrystene på begge sider med salt og pepper, og drypp over litt olivenolje. Grill i omtrent 4 til 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. La dem hvile i 2 minutter, før du skjærer dem i bitestørrelse.
  3. 3I en stekepanne, kok prosciutto over middels varme til den er sprø; overfør med en hullsleiv til tørkepapir for å renne av. Bruk fingrene til å bryte den i bitestørrelse.
  4. 4Halver, fjern steinen, skrell og kutt avokadoen i 1/2-tommers biter.
  5. 5I en stor salatbolle, vend sammen romanosalat, mais og vannlilje. Tilsett kylling, prosciutto, tomater, eggeplommer og eggehviter, samt avokado.
  6. 6Hell Grillet Løk Blue Cheese Dressing over salaten og vend godt. Fordel over tortillalefser og brett eller rull opp til en sandwichwrap.
  7. 7Forvarm en grill eller grillpanne. Løk kan grilles enten i en stekeplate på komfyren eller på utendørs grill.
  8. 8Fjern det ytre skinnet på løken. Kutt den i 1/2-tommers tykke skiver. Legg i en bolle og krydre med ekstra jomfru olivenolje, salt og pepper etter smak. Overfør løken til grillen eller grillpannen og kok over middels høy varme til den har en gjennomsiktig, karamellisert farge, ca. 5 til 7 minutter. Ta av varmen og la den avkjøle, før du kutter den i medium store terninger.
  9. 9I en blandebolle, bland majones, rømme, kulturmelk, hot sauce og Worcestershire-saus til en jevn dressing. Tilsett blåmuggost og bland godt for å fordele den jevnt i dressingen. Vend inn de grillede løktetningene. Smak til med krydder. Oppbevar i kjøleskap til bruk.