
Cubansk grønn suppe
Lær hvordan du lager en deilig cubansk grønn suppe med friske ingredienser. En enkel oppskrift perfekt for en sunn og smakfull forrett eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1,9 dl salt svinekjøtt, i terninger
- 2. 1 stor løk, hakket
- 3. 5 bokser (ca. 425 g) med navybønner, med væske
- 4. 2 pakker (ca. 280 g) frosne kålrotskudd med kålrotbiter
Fremgangsmåte
- 1Sett en stor gryte eller en nederlandsk ovn på middels varme. Stek saltfettet i noen minutter for å frigjøre litt væske. Tilsett løk, og sautér til den er gjennomsiktig. Rør inn hvite bønner og kålrotblader. Kok opp, reduser varmen til middels-lav, og la det småkoke i omtrent 30 minutter. Server med hjemmelaget peppereddik og en side av maisbrød for en restaurant-aktig opplevelse.