
Kremede erter med bacon
Lær hvordan du lager kremede erter med bacon, en velsmakende og enkel rett som passer perfekt som forrett eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 skiver bacon
- 2. 1 (15 ounces) boks erter
- 3. 2 spiseskjeer hvetemel
- 4. salt og pepper etter smak
- 5. 1/2 (12 ounces) boks kondensert melk
Fremgangsmåte
- 11. Legg baconen i en stor, dyp stekepanne. Kok over middels høy varme til den er jevnt brunet, ca. 10 minutter. Ta den ut av pannen, smuldre baconen, og sett til side.
- 22. Rør erter inn i baconfettet som er igjen i pannen. Kok på lav varme til ertene er varme. Bland mel, salt og pepper i en liten bolle. Hell i den kondenserte melken og visp til det er glatt. Rør melken inn i erteblandingen; kok opp på middels varme til det er gjennomvarmt og har tyknet. Rør inn baconen.