
Lækker vegansk pesto classico
oppskrift på en deilig vegansk pesto classico, perfekt til pasta og brød. enkel å lage og full av smak, egnet for veganere og alle som liker sunn mat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/3 kopp pinjekjerner
- 2. 2/3 kopp olivenolje
- 3. 5 fedd hvitløk
- 4. 1/3 kopp næringsgjær
- 5. 1 bunt fersk basilikum
- 6. salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Legg pinjekjernene i en stekepanne over middels varme, og kok under omrøring til de er lett ristet.
- 22. Bland gradvis pinjekjernene, olivenolje, hvitløk, næringsgjær og basilikum i en foodprocessor, og kjør til det er jevnt. Smak til med salt og pepper.