Hello Fresh Mobile Banner
Sheilas grillede svinefilet

Sheilas grillede svinefilet

oppskriften på sheilas grillede svinemedaljonger gir deg en enkel og smakfull måte å lage saftig svin på grillen. Perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp soyasaus
  • 2. 1/3 kopp honning
  • 3. 1 1/2 teskjeer hakket hvitløk
  • 4. 1 teskje tørket sennep
  • 5. 2 (1 1/4 pund) svinefileter, skåret i 5 cm store biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg soyasaus, honning, hvitløk og tørket sennep i en stor, reseptpakkbar plastpose. Klem posen godt for å blande marinaden, og legg deretter svinefilet i posen. Klem posen flere ganger for å dekke svinekjøttet med marinade, press ut luften og lukk posen. Sett svinekjøttet i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten.
  2. 22. Forvarm en utendørsgrill til høy varme og pensle risten lett med olje. Ta svinekjøttet ut av marinaden og kast den brukte marinaden.
  3. 33. Grill svinekjøttet på den forvarmede grillen til det er godt stekt og saften renner ut, ca. 4–5 minutter på hver side. En kjøtttermometer som måler raskt skal vise minst 65 °C (145 °F).