
Sheilas grillede svinefilet
oppskriften på sheilas grillede svinemedaljonger gir deg en enkel og smakfull måte å lage saftig svin på grillen. Perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/3 kopp soyasaus
- 2. 1/3 kopp honning
- 3. 1 1/2 teskjeer hakket hvitløk
- 4. 1 teskje tørket sennep
- 5. 2 (1 1/4 pund) svinefileter, skåret i 5 cm store biter
Fremgangsmåte
- 11. Legg soyasaus, honning, hvitløk og tørket sennep i en stor, reseptpakkbar plastpose. Klem posen godt for å blande marinaden, og legg deretter svinefilet i posen. Klem posen flere ganger for å dekke svinekjøttet med marinade, press ut luften og lukk posen. Sett svinekjøttet i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten.
- 22. Forvarm en utendørsgrill til høy varme og pensle risten lett med olje. Ta svinekjøttet ut av marinaden og kast den brukte marinaden.
- 33. Grill svinekjøttet på den forvarmede grillen til det er godt stekt og saften renner ut, ca. 4–5 minutter på hver side. En kjøtttermometer som måler raskt skal vise minst 65 °C (145 °F).