Hello Fresh Mobile Banner
Sjømatbruschetta

Sjømatbruschetta

Lær hvordan du lager deilig seafood bruschetta, en perfekt forrett med fersk sjømat og sprø brød. Enkel oppskrift for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Olivenolje, etter behov
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 12 store reker, skrelte, renset og i terninger
  • 6 bay scallops, skylt og delt i fire
  • 2 calamari, renset og skåret i ringer
  • 4 modne tomater, frøfjernet og i terninger
  • 1 rød løk, finhakket
  • 1 Hass avocado, i terninger
  • 1/2 kopp ferske basilikumblader, hakket
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1 brød av rustikt landbrød, skåret i 2,5 cm tykke skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm broileren eller utendørsgrillen.
  2. 2I en middels stor stekepanne over middels høy varme, tilsett olivenolje, hvitløk og sjømat. Kok, rør av og til, til rekene er helt rosa og calamari og kamskjellene er ugjennomsiktige, omtrent 3 til 5 minutter. Ta av varmen og la det avkjøle til romtemperatur.
  3. 3I en middels stor bolle blander du hakkede tomater, løk, avocado og basilikum. Krydre med salt og pepper, og rør med en tresleiv for å blande alle ingrediensene. Tilsett den avkjølte sjømaten og en skvett olivenolje, og rør inn for å blande.
  4. 4Rist brødet under broileren eller på grillen. Topp hver skive med en stor mengde sjømat- og tomatsalat.