
Bellini Bar
Lær hvordan du lager en deilig bellini bar med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerfesten eller en avslappende kveld hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 2 kopper sukker
- 1 kopp vann
- 1 pose (16 unser) frosne fersken, tint
- 1 teskje revet appelsinskall
- 1 pose (16 unser) frosne jordbær, tint
- 1 pose (16 unser) frosne blåbær eller bjørnebær, tint
- 4 til 6 flasker (750 ml) Prosecco eller annet musserende vin, avkjølt
- Ferske jordbær, bringebær og blåbær til pynt
- Appelsinskall-twists til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Rør sukker og vann i en stor kjele over middels varme til sukkeret er oppløst, ca. 5 minutter. La det avkjøle helt.
- 3Kjør fersken og appelsinskall i en blender med 1/2 kopp av sukkerlaken til det blir jevnt. Sil gjennom en finmasket sikt og over i en bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet. I en ren blender, kjør jordbærene med 1/3 kopp av sukkerlaken til det blir jevnt. Sil gjennom en ren finmasket sikt og over i en annen bolle. Kast frøene. Kjør blåbærene i en ren blender med 1/3 kopp av sukkerlaken til det blir jevnt. Sil gjennom en ren finmasket sikt og over i en tredje bolle. Kast frø og faste stoffer. Hell hver av puréene i klare glassboller eller små kanner.
- 4For hver servering, hell 2 til 4 spiseskjeer av ønsket fruktpuré i en Champagne-fløte. Hell sakte nok Prosecco i fløten til å fylle den. Rør forsiktig for å blande. Pynt med hele bær, etter ønske, og server.
- 5Forhåndstips: Fruktpuréene kan lages én dag i forveien. Dekk til hver for seg og oppbevar i kjøleskapet.