Hjemmelaget eplesaus

Hjemmelaget eplesaus

lær hvordan du lager deilig hjemmelaget eplesaus med en enkel oppskrift. perfekt som tilbehør til desserter eller frokost. krever få ingredienser og er rask å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 Granny Smith- og 4 Golden Delicious- epler, skrellet, kjernet og skåret i 1/2-tommers skiver
  • 1 kopp eplecider eller eplejuice
  • 1 sitron, presset
  • 1/4 kopp lyst brunt sukker
  • 2 kanelstenger
  • 1/4 teskje malt kanel
  • En klype muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 1Tilsett epler, eplesider, sitronsaft, sukker, kanelstenger og en klype muskatnøtt i en stor kjele. Kok opp, dekk til med lokk og la det småkoke. La det koke i 15 minutter eller til eplene er møre. Fjern kanelstengene og kast dem.
  2. 2Mos med en potetmoser, og rør inn 1/4 teskje malt kanel og en klype muskatnøtt. Overfør til en serveringsskål og server varm.