
Kanelchips-, tranebær- og pekannøttkaker
oppskrift på deilige kanelchips, tranebær og pekannøtter kjeks. enkel å lage, perfekt som snacks eller dessert. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper smeltet smør
- 1 1/2 kopper brunt sukker
- 1 pakke instant vaniljepuddingblanding
- 3 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 3 kopper mel
- 1 1/2 teskjeer natron
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/2 teskje salt
- 3/4 kopp kanelbiter
- 3/4 kopp hakkede pekannøtter
- 1/2 kopp tørkede tranebær
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: en 2 spiseskjeer stor kokiesleiv.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 3I en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpaddle, bland smør og brunt sukker godt. Tilsett puddingen og bland til den er godt innarbeidet, deretter tilsett eggene og vaniljen, og bland godt.
- 4I en separat bolle, bland sammen mel, natron, kanel og salt. Sett kjøkkenmaskinen på lav hastighet og tilsett de tørre ingrediensene i smørblandingen. Fortsett å blande på lav hastighet og tilsett kanelchips, pekannøtter og tranebær til det er akkurat blandet. Fordel deigen med en 2 spiseskjeer stor kokiesleiv på det forberedte stekebrettet. Stek i 13 minutter.
- 5Merk: Denne oppskriften er oppdatert og kan avvike fra den opprinnelige versjonen som ble publisert eller sendt.