Kanelchips-, tranebær- og pekannøttkaker

Kanelchips-, tranebær- og pekannøttkaker

oppskrift på deilige kanelchips, tranebær og pekannøtter kjeks. enkel å lage, perfekt som snacks eller dessert. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper smeltet smør
  • 1 1/2 kopper brunt sukker
  • 1 pakke instant vaniljepuddingblanding
  • 3 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 kopper mel
  • 1 1/2 teskjeer natron
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje salt
  • 3/4 kopp kanelbiter
  • 3/4 kopp hakkede pekannøtter
  • 1/2 kopp tørkede tranebær

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: en 2 spiseskjeer stor kokiesleiv.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  3. 3I en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpaddle, bland smør og brunt sukker godt. Tilsett puddingen og bland til den er godt innarbeidet, deretter tilsett eggene og vaniljen, og bland godt.
  4. 4I en separat bolle, bland sammen mel, natron, kanel og salt. Sett kjøkkenmaskinen på lav hastighet og tilsett de tørre ingrediensene i smørblandingen. Fortsett å blande på lav hastighet og tilsett kanelchips, pekannøtter og tranebær til det er akkurat blandet. Fordel deigen med en 2 spiseskjeer stor kokiesleiv på det forberedte stekebrettet. Stek i 13 minutter.
  5. 5Merk: Denne oppskriften er oppdatert og kan avvike fra den opprinnelige versjonen som ble publisert eller sendt.