
Kandisert appelsinskall
Lær hvordan du lager kandisert appelsinskall med vår enkle oppskrift. Perfekt som søtt tilbehør eller dekorasjon til kaker. Enkel og rask å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 10
dessert
Ingredienser
- 1. 4 til 5 navleoransjer, skrelt uten gjenværende hvite lag, kuttet i 5 cm lange strimler
- 1 kopp sukker
- 1 kopp vann
- 3 kopper sukker til krystallisering
Fremgangsmåte
- 1Varm opp 1 kopp sukker og vann til det koker. Tilsett skallet og la det småkoke til det er gjennomsiktig, omtrent 12 minutter. Sirupen skal være tykk. Ta skallet ut av sirupen og vend det i sukker, la det tørke, vekk fra fuktighet. Oppbevar i en lufttett boks.
- 2TIPS:
- 3RØDE APPELSINER
- 4Bruk blodappelsiner i favorittoppskriftene dine, på samme måte som du bruker vanlige appelsiner. Smak til med sødme, du kan måtte tilsette litt mer sukker i noen oppskrifter.