Philly Cheese Steak

Philly Cheese Steak

Lær hvordan du lager den autentiske philly cheese steak hjemme. En enkel oppskrift på en smakfull hovedrett som passer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 til 2 1/2 pund striploin, trimmet
  • Olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Myke hoagieboller, delt 3/4 åpne
  • Provolonesaus, oppskrift følger
  • Sauterte sopp, oppskrift følger
  • Karamelliserte løk, oppskrift følger
  • Sauterte paprika, oppskrift følger
  • 1 ss usaltet smør
  • 1 ss hvetemel
  • 2 kopper hel melk, varmet
  • 1 kopp revet modnet provoloneost
  • 1/4 kopp revet Parmigiano-Reggiano
  • 1 ts kosher salt
  • 1/4 ts nykvernet svart pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss usaltet smør
  • 1 1/2 pund sopp (cremini og shiitake), grovhakket
  • 3 ss finhakket frisk persille
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 ss usaltet smør
  • 1 ss rapsolje
  • 3 store spanske løk, skrellet, delt i to og tynnhakket
  • 1 ts kosher salt
  • 1/4 ts nykvernet svart pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 2 poblano-pepper, tynnhakket
  • 2 Cubano-pepper, tynnhakket
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Legg biffen i fryseren i 30 til 45 minutter; dette gjør det lettere å skjære kjøttet i tynne skiver. Ta kjøttet ut av fryseren og skjær det i veldig tynne skiver.
  3. 3Varm opp en takke eller grillpanne på høy varme. Pensle kjøttskivene med olje og krydre med salt og pepper. Stek i 45 til 60 sekunder på hver side.
  4. 4Legg flere skiver av kjøttet på den nederste halvdelen av brødet, skje litt av ostesausen over kjøttet, og topp med sopp, løk og paprika.
  5. 5Smelt smør i en middels kjele over middels varme. Visp inn melet og kok i 1 minutt. Rør sakte inn den varme melken, og kok under konstant visping til det tykner, ca. 4 til 5 minutter. Ta kjelen av varmen og visp inn provolone og Parmesan til det er godt blandet; krydre med salt og pepper.
  6. 6Varm opp olje og smør i en stor stekepanne over høy varme. Tilsett soppen og kok til soppen er gyllenbrun. Rør inn persillen og krydre med salt og pepper.
  7. 7Varm opp smør og olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løken, krydre med salt og pepper, og kok sakte til den er gyllenbrun og karamellisert, rør av og til, ca. 30 til 40 minutter.
  8. 8Varm opp oljen i en middels stekepanne over høy varme. Tilsett paprikaen og kok til den er myk. Krydre med salt og pepper.