
Philly Cheese Steak
Lær hvordan du lager den autentiske philly cheese steak hjemme. En enkel oppskrift på en smakfull hovedrett som passer hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 til 2 1/2 pund striploin, trimmet
- Olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
- Myke hoagieboller, delt 3/4 åpne
- Provolonesaus, oppskrift følger
- Sauterte sopp, oppskrift følger
- Karamelliserte løk, oppskrift følger
- Sauterte paprika, oppskrift følger
- 1 ss usaltet smør
- 1 ss hvetemel
- 2 kopper hel melk, varmet
- 1 kopp revet modnet provoloneost
- 1/4 kopp revet Parmigiano-Reggiano
- 1 ts kosher salt
- 1/4 ts nykvernet svart pepper
- 2 ss olivenolje
- 1 ss usaltet smør
- 1 1/2 pund sopp (cremini og shiitake), grovhakket
- 3 ss finhakket frisk persille
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 ss usaltet smør
- 1 ss rapsolje
- 3 store spanske løk, skrellet, delt i to og tynnhakket
- 1 ts kosher salt
- 1/4 ts nykvernet svart pepper
- 2 ss olivenolje
- 2 poblano-pepper, tynnhakket
- 2 Cubano-pepper, tynnhakket
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Legg biffen i fryseren i 30 til 45 minutter; dette gjør det lettere å skjære kjøttet i tynne skiver. Ta kjøttet ut av fryseren og skjær det i veldig tynne skiver.
- 3Varm opp en takke eller grillpanne på høy varme. Pensle kjøttskivene med olje og krydre med salt og pepper. Stek i 45 til 60 sekunder på hver side.
- 4Legg flere skiver av kjøttet på den nederste halvdelen av brødet, skje litt av ostesausen over kjøttet, og topp med sopp, løk og paprika.
- 5Smelt smør i en middels kjele over middels varme. Visp inn melet og kok i 1 minutt. Rør sakte inn den varme melken, og kok under konstant visping til det tykner, ca. 4 til 5 minutter. Ta kjelen av varmen og visp inn provolone og Parmesan til det er godt blandet; krydre med salt og pepper.
- 6Varm opp olje og smør i en stor stekepanne over høy varme. Tilsett soppen og kok til soppen er gyllenbrun. Rør inn persillen og krydre med salt og pepper.
- 7Varm opp smør og olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løken, krydre med salt og pepper, og kok sakte til den er gyllenbrun og karamellisert, rør av og til, ca. 30 til 40 minutter.
- 8Varm opp oljen i en middels stekepanne over høy varme. Tilsett paprikaen og kok til den er myk. Krydre med salt og pepper.