Tranebær- og cashewjumbles

Tranebær- og cashewjumbles

oppskrift på cranberry cashew jumbles, sprø småkaker med tørket tranebær og cashewnøtter. perfekt til helgen eller som gave.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp godt pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1/2 kopp rømme
  • 1 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvetemel
  • 3/4 teskje bakepulver
  • 1/4 teskje natron
  • 1 kopp hakkede saltede cashewnøtter
  • 5 unser hakkede tørkede tranebær
  • 1 1/2 kop konfettersukker
  • 3 spiseskjeer appelsinjuice

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 2I en stor blandingsbolle, kombiner brunt sukker og smør. Pisk på middels hastighet til det er kremaktig. Tilsett rømme, egg og vanilje. Fortsett å piske til alt er godt blandet. I en separat bolle, bland mel, bakepulver og natron. Tilsett melet litt etter litt i melblandingen, og bland godt. Rør inn cashewnøtter og tranebær. Sett deigen med en teskje på ugredd stekeplate, med 5 cm mellomrom. Stek i 10 til 12 minutter, eller til de er lett gyldne. La dem avkjøle helt.
  3. 3Glasur: Rør sammen melis og appelsinjuice i en liten bolle. Drypp over de avkjølte småkakene.