Cubanske biffsmørbrød

Cubanske biffsmørbrød

oppskrift på cuban steak sandwiches. lær hvordan du lager saftige og smakfulle cuban sandwiches hjemme. perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund flankbiff
  • 1 kopp olivenolje
  • 1 kopp ferske korianderblader
  • 1/2 kopp fersk basilikum
  • 1/2 kopp fersk flatbladpersille
  • 1/4 kopp fersk limejuice
  • 5 hvitløksfedd
  • 1 spiseskje kosher salt, pluss mer til smak
  • 1 (35 cm) ciabattabrod
  • 2 spiseskjeer rapsolje
  • 1 middels løk, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Del steken i to jevne deler og legg dem i en forseglet plastpose eller en beholder. Ha olivenolje, koriander, basilikum, persille, limesaft, hvitløk og 1 spiseskje salt i en blender og kjør til det er jevnt blandet. Sett til side ½ kopp av urte-olje-blandingen og oppbevar den i kjøleskapet. Tilsett resten av blandingen i kjøttet, fordel jevnt, og la det marinere i kjøleskapet i minst 3 timer.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  3. 3Skjær ciabattabruet langs med og fjern eventuelt overflødig brød fra innsiden.
  4. 4Ta kjøttet ut av marinaden; kast marinaden. Legg det på et kjøkkenpapir og tørk av overflødig marinade. Varm opp en grillpanne på middels høy varme og tilsett 1 spiseskje rapsolje. Når pannen er varm, legg i kjøttet og stek til det er medium-rare, ca. 4 til 5 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. Legg kjøttet på et skjærebrett og dekk med aluminiumsfolie. Gjenta med den andre delen av kjøttet, og tilsett mer olje om nødvendig.
  5. 5Legg brødet direkte på ovnsristen og rist det i ca. 5 minutter.
  6. 6Varm opp den resterende spiseskjeen med olje i grillpannen på middels høy varme. Tilsett løk og stek til den begynner å bli brun, men fortsatt sprø, ca. 1 minutt. Ta av varmen og krydre med salt etter smak.
  7. 7Bruk den reserverte urte-olje-blandingen til å pensle innsiden av begge brødhalvdelene. Skjær steken i tynne skiver på skrå og legg dem på den nederste halvdelen av brødet. Topp med løk og legg den øverste brødhalvdelen over. Skjær i kvartaler og server.