Enkel bacon- og ostekake

Enkel bacon- og ostekake

oppskrift på en enkel bacon og ost quiche som er perfekt for en rask frokost eller lunsj. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
frokost

Ingredienser

  • 1 (85 gram) boks baconbiter
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 140 gram revet sveitserost
  • 85 gram revet parmesanost
  • 1 (23 cm) dypfrossen paibunn
  • 4 egg, lett pisket
  • 1 kopp fløte med halv og halv

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 2I en middels stor bolle blander du bacon, løk og begge oster. Plasser denne blandingen i den tintede paibunnen.
  3. 3Bland eggene og fløten i en bolle. Hell eggeblandingen over osteblandingen.
  4. 4Stek i en forvarmet ovn i 15 minutter. Reduser temperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) og stek i ytterligere 35 minutter, til toppen av quichen begynner å bli brun.