
Enkel bacon- og ostekake
oppskrift på en enkel bacon og ost quiche som er perfekt for en rask frokost eller lunsj. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
- 1 (85 gram) boks baconbiter
- 1/2 kopp hakket løk
- 140 gram revet sveitserost
- 85 gram revet parmesanost
- 1 (23 cm) dypfrossen paibunn
- 4 egg, lett pisket
- 1 kopp fløte med halv og halv
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2I en middels stor bolle blander du bacon, løk og begge oster. Plasser denne blandingen i den tintede paibunnen.
- 3Bland eggene og fløten i en bolle. Hell eggeblandingen over osteblandingen.
- 4Stek i en forvarmet ovn i 15 minutter. Reduser temperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) og stek i ytterligere 35 minutter, til toppen av quichen begynner å bli brun.